logo

Gybocare

GYBOCARE

Karin van Dun
Vroedvrouw
Gyminstructor


Zandstraat 62 - 3140 Keerbergen
tel : 0471/48.11.93

Karin van Dun
Vroedvrouw
Gyminstructor


Zandstraat 62 - 3140 Keerbergen
tel : 0471/48.11.93
Over GYBOCARE

Waarom kiezen voor Gybocare?

  • omwille van de persoonlijke aanpak
  • sporten in een huiselijke sfeer
  • sporten in kleine groepjes
  • nieuwe mensen leren kennen in een aangenaam kader
  • hierdoor is het ook makkelijker om te volharden en vol te houden, zelfs in mindere periodes wanneer men anders al sneller zou afhaken
  • enkel die les betalen die je volgt d.m.v. beurtenkaart

Bewegen is en blijft belangrijk voor lichaam en geest.

De meesten onder ons hebben te weinig beweging. Dit is een algemeen maatschappelijk gegeven waar we blijkbaar nog maar moeilijk onderuit kunnen. En ja, iedereen kan redenen genoeg verzinnen om niet te kunnen of te hoeven sporten, want meestal komt ontspanning voor onszelf ook op de laatste plaats, zeker wat betreft het sporten, en dit komt nog sterker naar voor bij vrouwen. Ook bij Gybocare kunnen en willen we niemand tot iets verplichten en iedereen komt in principe wanneer hij of zij wil en kan, maar zoals in elke sport, is regelmaat belangrijk wil men er echt de vruchten van kunnen dragen. Deze regelmaat is niet alleen van belang voor het persoonlijke welbevinden maar tevens een aanmoediging voor de anderen om er mee door te gaan. We werken hier in kleine groepjes waar iedereen elkaar goed leert kennen, de aanwezigheid van de anderen werkt dan ook aanstekelijk en bevorderlijk, want regelmaat wordt steeds beloond. Dat merk je heel goed als je een tijdje niet geweest bent. Je zal meer moeite ondervinden om alle oefeningen tot het einde mee te kunnen volgen, maar na een week of twee van wat extra moeite en inspanning voel je dat je weer helemaal mee kan met de groep.

In het begin kan het niveau voor sommigen wat te hoog zijn, afhankelijk van wat je voordien reeds hebt ondernomen wat betreft beweging en sport. Dit zijn zaken die ieder voor zich moet uitmaken. Een feit is, dat wanneer men start met gelijk welke sport, men dit even tijd zal moeten geven om langzaam conditie, uithouding, kracht en souplesse op te bouwen. Dit kan je door elke week één of twee keer de lessen te volgen.

Deze lessen zijn dan ook geen middel op zich om te vermageren. Ze kunnen echter wel een aanvulling zijn bij een gezonde levenswijze. Als je dan probeert gezond te eten zonder overdaad, minder snoept en gaat bewegen, ga je automatisch vermageren. De uren die je sport, kan je al niet snoepen, en als je na de les er een gewoonte van maakt niet meer te snoepen, zoete frisdranken of overmatig alcohol te nuttigen, is dat alleen maar positief.

Vermageren, uithouding en conditie opbouwen kosten tijd en hoe dan ook discipline. Crash-diëten worden nooit lang volgehouden. Stel eventueel een weekplan op, laat om de maand je gewicht, vetgehalte, watergehalte en spiermassa opmeten. Dit kan makkelijk bij Gybocare, zodat je steeds op ongeveer hetzelfde tijdstip en met dezelfde outfit, je laat controleren op deze verschillende puntjes, waardoor je zo een beter beeld gaat krijgen van de vooruitgang die je boekt.

© 2010-2023 - Gybocare
ondernemingsnr: 0876.168.336
webdesign : highgate´57