logo

Gybocare

GYBOCARE

Karin van Dun
Vroedvrouw
Gyminstructor


Zandstraat 62 - 3140 Keerbergen
tel : 0471/48.11.93

Karin van Dun
Vroedvrouw
Gyminstructor


Zandstraat 62 - 3140 Keerbergen
tel : 0471/48.11.93
Praktische info over groepslessen bij Gybocare

Lessenrooster
maandag donderdag
Figuurtraining 19.30 - 20.30 19.30 - 20.30
Conditietraining 20.30 - 22.00 20.30 - 22.00
Prenatale gym volgens afspraak
Postnatale gym volgens afspraak

Voor eventuele wijzigingen en laatste info gelieve de agenda te raadplegen.

De eerste les is gratis, noem het een kennismakingsles. Tijdens deze les kan men kennismaken met de inhoud en de manier waarop de lessen worden aangepakt. Let wel een les figuurtraining geeft na één kennismaking niet altijd een even juist beeld van de totaliteit, aangezien in elke les afzonderlijk een specifieke spiergroep, met soms daarbij behorende kleine attributen om de moeilijkheidsgraad te kunnen opdrijven, bijzondere aandacht krijgt terwijl dit de volgende les de beurt zal zijn aan een andere spiergroep.

De lessen gebeuren in kleine groepen met een maximum van 12 personen. Dit geeft mij de mogelijkheid aan individuele begeleiding te doen, waardoor sneller fouten kunnen opgemerkt en verbeterd worden, en waardoor het beoogde resultaat eveneens sneller kan bereikt worden. Kwaliteit en plezier primeren hier.

Uit wat bestaat je outfit?
Als kledij is het belangrijk dat men iets draagt waar men zich goed in voelt, waar men zich soepel kan in bewegen en wat transpiratie toelaat. Sportschoenen zijn enkel nodig tijdens de les conditietraining ter ondersteuning van loop- en springoefeningen, de andere lessen gebeuren blootsvoets. De mensen die de conditietraining volgen, worden aangeraden een handdoek mee te brengen; dit belet dat het bezwete lichaam rechtstreeks contact maakt met de sportmatjes die voor ieder van de sporters ter beschikking zijn. Eventueel kan men zelf een flesje water of sportdrank voorzien, doch zal er sowieso voor alle sporters ter plaatse wel water voorradig zijn.

Er zal gewerkt worden met een 10-beurten- of 20-beurtenkaart, de kostprijs hiervoor bedraagt respectievelijk € 80 en € 140. De kaart blijft 6 maanden geldig en mag gebruikt worden voor de verschillende lessen. Dit laat je toe een andere les te kunnen volgen dan diegene waarvoor men ingeschreven staat, indien dag of uur je die week moeilijker uitkomt of om een combinatie te maken van de verschillende lessen.

Wanneer men beslist zich in te schrijven voor een van de lessen zal er gevraagd worden een inschrijvingsformulier in te vullen. Dit formulier bevat de gegevens van het nieuw toetredende lid en hun algemene gezondheidstoestand. Met dit laatste bedoel ik fysische ongemakken; als vb. rugproblemen, astma, diabetes; kortom zaken die belangrijk zijn om weten waardoor dit mij in staat zal stellen alert en adequaat te kunnen optreden in geval van nood en waarmee ik eveneens rekening kan houden bij het geven van mijn oefeningen. Deze info blijft strikt persoonlijk en zal enkel worden gebruikt om het toetredende lid te helpen indien deze gezondheidsproblemen zou vertonen tijdens mijn lessen.

Er zal van ieder lid, die dit wenst, een individuele evaluatiefiche worden opgemaakt bij de start. Hierin zal een lichaamsanalyse terug te vinden zijn waarin we nagaan hoeveel je spiermassa, vetmassa en watermassa bedraagt in vergelijking met je gewicht en lengte. Deze maandelijkse evaluatie kan een extra stimulans betekenen, zeker wanneer je zowel innerlijk als uiterlijk vooruitgang aan het boeken bent.

© 2010-2023 - Gybocare
ondernemingsnr: 0876.168.336
webdesign : highgate´57